APS Nutrition MESOMORPH DMAA 388 g

-20%

Az APS Nutrition MESOMORPH DMAA 388g-ja egy energiaerőforrás, amelyet komoly sportolók és fitneszrajongók számára terveztek. Ezt a fejlett edzés előtti kiegészítőt kifejezetten úgy alakították ki, hogy robbanásszerűen növelje az energiát, a fókuszt és az állóképességet. Egyedülálló keveréke tartalmazza a DMAA-t, egy erős vegyületet, amely a teljesítmény és a koncentráció fokozásáról ismert. Akár edzőteremben jár, akár futni megy, akár versenyre készül, az APS Nutrition MESOMORPH DMAA 388 g a legjobb kiegészítője ennek az extra előnynek.

Original price was: 15 857,75 Ft.Current price is: 12 755,99 Ft.

APS Nutrition MESOMORPH DMAA 388g

 

Páratlan energia és teljesítmény

Az APS Nutrition MESOMORPH DMAA 388g-ja egy energiaerőforrás, amelyet komoly sportolók és fitneszrajongók számára terveztek. Ezt a fejlett edzés előtti kiegészítőt kifejezetten úgy alakították ki, hogy robbanásszerűen növelje az energiát, a fókuszt és az állóképességet. Egyedülálló keveréke tartalmazza a DMAA-t, egy erős vegyületet, amely a teljesítmény és a koncentráció fokozásáról ismert. Akár edzőteremben jár, akár futni megy, vagy versenyre készül, az APS Nutrition MESOMORPH DMAA 388 g a legjobb kiegészítője ennek az extra előnynek.

A legnagyobb hatás kulcsfontosságú összetevői

  • DMAA (1,3-Dimetilamilamin): Erőteljes központi idegrendszeri stimuláns, amely növeli a fókuszt és az energiaszintet.
  • Kreatin-nitrát: a jobb erő és izompumpa érdekében.
  • Béta-alanin: Csökkenti az izomfáradtságot és növeli az edzéskapacitást.
  • Citrullin-malát: Fokozza a nitrogén-monoxid-termelést, javítja a véráramlást és az izmok oxigénellátását.

Könnyű és kényelmes használat

Egy kanál APS Nutrition MESOMORPH DMAA 388 g-ot egyszerűen keverjen össze vízzel 30 perccel edzés előtt. A 388 g-os tartály kényelmes és hatékony módot kínál az edzések feltöltésére, így mindig készen áll a legjobb teljesítményre.


Speciális megfogalmazás: Mi különbözteti meg a MESOMORPH-t

Cupervonalbeli energiakeverék

A MESOMORPH energiakeverékét aprólékosan úgy alakították ki, hogy tartós energiafelszabadulást biztosítson, segítve Önt az edzés során energikusnak és koncentráltnak maradni. Ez a keverék elkerüli az energiakiesések gyakori buktatóit, és egyenletes és egyenletes élményt biztosít.

Tudományosan bizonyított összetevők

Az APS Nutrition MESOMORPH DMAA 388 g minden összetevőjét bizonyított hatékonysága miatt választották ki. A DMAA, a kreatin-nitrát, a béta-alanin és a citrullin-malát kombinációja szinergikus hatást hoz létre, maximalizálja az edzési potenciált, és kézzelfogható eredményeket hoz.

Ideális intenzív edzésekhez

A MESOMORPH kifejezetten magas intenzitású edzésekhez készült. Legyen szó testépítésről, erőemelésről vagy állóképességi sportokról, ez a kiegészítés az erő, az állóképesség és a felépülés fokozásával támogatja céljait.


Miért válassza az APS Nutrition MESOMORPH DMAA-t?

Csúcsteljesítmény

Az APS Nutrition MESOMORPH DMAA 388 g azok számára készült, akik a legjobbat követelik meg testüktől. Segít átlépni a határait, és minden munkamenetben csúcsteljesítményt biztosít.

Továbbfejlesztett fókusz

A DMAA fókusznövelő tulajdonságaival a MESOMORPH élesen tartja elméjét, és a fitnesz céljaira koncentrál, így minden edzést hatékonyabbá tesz.

Kiváló állóképesség

Tapasztaljon meg hosszabb, intenzívebb edzéseket kevesebb fáradtság mellett. A MESOMORPH állóképesség-növelő összetevői segítenek keményebben edzeni és gyorsabban felépülni.

Az APS Nutrition MESOMORPH DMAA 388g több, mint edzés előtti kiegészítő; ez egy elkötelezettség a kiválóság iránti fitneszútján. Készüljön fel arra, hogy az edzés során olyan átalakulást tapasztaljon meg, mint még soha!

Flavor

Fruit Punch, Pineapple

Ověřený zákazník, 14.05.2024
Bevásárlókocsi
Scroll to Top