Visszatérítési és visszaküldési szabályzat

Áttekintés

Visszatérítési és visszaküldési szabályzatunk 30 nap. Ha a vásárlás óta eltelt 30 nap, nem áll módunkban teljes visszatérítést vagy cserét ajánlani.

Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, használaton kívül kell lennie, és ugyanolyan állapotban kell lennie, mint amikor átvette. Ennek is az eredeti csomagolásban kell lennie.

Többféle áru mentesül a visszaküldés alól. A romlandó áruk, például élelmiszerek, virágok, újságok vagy magazinok nem küldhetők vissza. Nem fogadunk el olyan termékeket sem, amelyek intim vagy higiéniai áruk, veszélyes anyagok vagy gyúlékony folyadékok vagy gázok.

Egyéb vissza nem térítendő termékek:

  • Ajándékkártya
  • Letölthető szoftvertermékek
  • Néhány egészségügyi és személyes gondozási cikk

A visszaküldéshez nyugta vagy vásárlási bizonylat szükséges.

Ne küldje vissza a vásárlást a gyártónak.

Vannak olyan helyzetek, amikor csak részleges visszatérítést adnak:

  • Feltűnő használati nyomokkal rendelkező könyv
  • Felnyitott CD, DVD, VHS kazetta, szoftver, videojáték, kazetta vagy bakelit lemez.
  • Minden olyan elem, amely nem eredeti állapotú, sérült vagy hiányzó alkatrészek nem a mi hibánkból eredő okok miatt.
  • Bármely áru visszaküldése több mint 30 nappal a kiszállítás után

Visszatérítések

Miután megérkezett és megvizsgáltuk a visszaküldést, e-mailben értesítjük, hogy megkaptuk a visszaküldött terméket. A visszatérítés jóváhagyásáról vagy elutasításáról is értesítjük.

Ha jóváhagyjuk Önt, visszatérítését feldolgozzuk, és a jóváírást bizonyos számú napon belül automatikusan alkalmazzuk hitelkártyáján vagy az eredeti fizetési módon.

Késő vagy hiányzó visszatérítés

Ha még nem térítették vissza, kérjük, először ellenőrizze újra bankszámláját.

Ezután lépjen kapcsolatba hitelkártya-kibocsátójával, eltarthat egy ideig, amíg a visszatérítés hivatalosan elküldésre kerül.

Ezután lépjen kapcsolatba a bankjával. A visszatérítések feldolgozása gyakran eltart egy ideig, mielőtt elküldik őket.

Ha mindezt megtette, de még mindig nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@musclebeast.hu címen.

Eladó tételek

Visszatérítés csak normál árú termékek esetén lehetséges. Az akciós tételeket nem lehet visszaküldeni.

Cserék

Csak akkor cseréljük ki a termékeket, ha azok hibásak vagy sérültek. Ha ugyanarra a termékre szeretné kicserélni, küldjön egy e-mailt az info@musclebeast.hu címre.

Ajándékok

Ha a terméket a vásárláskor ajándékként jelölték meg és közvetlenül Önnek szállították ki, akkor a visszaküldött termék értékével megegyező ajándék jóváírást kap. A visszaküldött áru átvétele után ajándékutalványt küldünk Önnek.

Ha az árut a vásárláskor nem jelölték meg ajándékként, vagy az ajándékozó a rendelést kiszállította, hogy később átadhassa Önnek, az ajándékot visszaküldjük az ajándékozónak, és értesítjük a visszaküldésről.

A küldemény visszaküldése

A termék visszaküldésekor Önt terheli a saját szállítási költsége. A szállítási költség nem visszatéríthető. Ha visszatérítést kap, a visszaküldés költsége levonásra kerül a visszatérítésből.

Élethelyétől függően változhat az idő, amíg a cseretermék megérkezik Önhöz.

Ha drágább tételeket küld vissza, érdemes lehet nyomon követett szállítási szolgáltatást igénybe venni, vagy szállítási biztosítást kötni. Nem garantáljuk, hogy a visszaküldött terméket megkapjuk.

Segítségre van szükséged?

Forduljon hozzánk az info@musclebeast.hu címen, ha a visszatérítéssel és visszaküldéssel kapcsolatos kérdése van.

Bevásárlókocsi
Scroll to Top