Skull Labs Angel Dust 270g ¬ģ

-34%

T√∂k√©letes elŇĎk√©sz√≠tŇĎ az intenz√≠v edz√©shez

Original price was: 11 627,72 Ft.Current price is: 7 715,63 Ft.

T√∂k√©letes elŇĎk√©sz√≠tŇĎ az intenz√≠v edz√©shez

√Črezze mag√°t a cs√ļcson minden edz√©s sor√°n a Skull Labs Angel Dust 270g rendszeres haszn√°lat√°val. Egy adagban 200 mg koffein biztos√≠tja a sz√ľks√©ges energial√∂ketet, mik√∂zben a beta-alanin, betain √©s L-theanin hozz√°j√°rul az optim√°lis izomteljes√≠tm√©nyhez √©s koncentr√°ci√≥hoz. Kifejezetten azoknak aj√°nlott, akik maxim√°lis teljes√≠tm√©nyt szeretn√©nek ny√ļjtani a sport ter√ľlet√©n.

Fokozott energia és állóképesség

Ne √©rje be kevesebbel! A Skull Labs Angel Dust 270g biztos√≠tja az energiafr√∂ccs√∂t √©s kitart√°st, amire a legkem√©nyebb edz√©sekhez is sz√ľks√©g lehet. A kreat√≠nt √©s koffeint tartalmaz√≥ formula egyed√ľl√°ll√≥ √∂sszetevŇĎinek k√∂sz√∂nhetŇĎen ell√°tja a szervezetet a sz√ľks√©ges √ľzemanyaggal, hogy minden gyakorlatot a lehetŇĎ legmagasabb intenzit√°ssal v√©gezhessen.

Ideális tápanyagtartalom minden edzéshez

A Skull Labs Angel Dust 270g nemcsak energi√°t ad, hanem olyan √∂sszetevŇĎket is tartalmaz, mint a L-tyrozin √©s a GABA (Gamma-aminovajsav), amelyek seg√≠tenek a f√≥kusz fenntart√°s√°ban √©s a stressz szintj√©nek cs√∂kkent√©s√©ben. Ezenk√≠v√ľl ez az edz√©s elŇĎtti formula kieg√©sz√≠ti a napi vitaminbevitelt is niacinnal √©s B6-vitaminnal, ezzel biztos√≠tva az edz√©s alatt sz√ľks√©ges t√°panyagokat.

A Skull Labs Angel Dust 270g elŇĎnyei:

  • ErŇĎteljes energiabomba √©s fokozott koncentr√°ci√≥ az edz√©sekhez ‚úÖ
  • Optimaliz√°lt t√°panyag-√∂sszet√©tel az izomteljes√≠tm√©ny √©s √°ll√≥k√©pess√©g √©rdek√©ben ‚≠ź
  • Gyors √©s hat√©kony t√°panyagfelsz√≠v√≥d√°s a maxim√°lis hat√©konys√°g√©rt ‚Źį
OvńõŇôen√Ĺ z√°kazn√≠k, 14.05.2024
Bevásárlókocsi
Scroll to Top